Elérhető a 2016. november 23. napján megtartott konferencia-előadás anyaga

Publikálva: 2016. december 1.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a 2016. november 23. napján megtartott „Regisztrációs és adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése” című konferencia-előadás anyaga elérhető a „Letölthető anyagok” menüpontból.

Tisztelt Ügyfeleink!

 A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság 216. november 23. napján a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége meghívására  „Regisztrációs és adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése” címmel előadást tartott a Hatóság feladatairól, a vállalkozások és a berendezés-tulajdonosok kötelezettségeiről, illetve a jogszabályi változások gyakorlati hatásairól (például: a klímavédelmi felügyeleti díj fizetési rendjének módosulása), továbbá az év végéig bevezetésre kerülő elektronikus felületekről, melyek a mindennapi munka ellátását segítik (például: térképes keresőfelület, mobil applikáció). A Hatóság tájékoztatta a jelenlévőket, hogy elindult az E-I. elnevezésű képzés is, amely az elektromos kapcsolóberendezések szerelését, karbantartását végző szakemberek számára ad jogosultságot a tevékenység végzésére.

A teljes előadás anyaga a „Letölthető anyagok” menüpontban érhető el „Konferencia eloadas_2016. 11. 23” címen.

A konferenciát követően felmerült kérdéseket, valamint a Hatóság azokra adott válaszait hamarosan a GYIK felületen is közzétesszük.

Üdvözlettel,

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció