oGBqtKuvTriUbG35F3c2FqdG9rYXBjc29sYXRAbmZtLmdvdi5odQ== levelezési cím. A Hatóság az Elérhetőségek menüpontban található elektronikus levelezési címről a hazai média képviselőinek megkereséseit fogadja." />

Elérhető a sajtókapcsolat levelezési cím

Publikálva: 2016. augusztus 9.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2016. augusztus 9. napjától elérhető a ZxUZfzZiYrFOtx8TINDN5hDc2FqdG9rYXBjc29sYXRAbmZtLmdvdi5odQ== levelezési cím. A Hatóság az Elérhetőségek menüpontban található elektronikus levelezési címről a hazai média képviselőinek megkereséseit fogadja.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság örömmel tájékoztatja Önöket, hogy a mai naptól a ygebWtsEznfY4EryMc2FqdG9rYXBjc29sYXRAbmZtLmdvdi5odQ== elektronikus levélcímen léphetnek kapcsolatba a Hatósággal azon ügyfelek, akik valamely hazai média képviseletében kívánnak információt, tájékoztatást kérni a szervezet tevékenységével, jogszabályok alkalmazásával, ellenőrzésekkel, hazai klímavédelmi szabályozással vagy a Hatóság egyéb működésével kapcsolatban.


Az gOLSRoeuB9zjEWYxhYZbmt2aEBuZm0uZ292Lmh1 központi e-mail fiók továbbra is rendelkezésére áll minden kedves Ügyfelünk számára, amelyre elsősorban szakmai jellegű, továbbá a Klímagáz Adatbázissal kapcsolatos kérdéseket vár a Hatóság. Ezen levelek feldolgozása és megválaszolása folyamatosan történik, azonban a nyári szabadságolásokra tekintettel kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

 

Az SUepC5iwmMGZmdhemtlcHplc0BuZm0uZ292Lmh1 e-mail címre a képzésekkel, megújító képzésekkel, vizsgákkal kapcsolatos kérdéseket várja továbbra is a Hatóság, melyeket a képzések zavartalan működése céljából, igyekszünk soron kívül megválaszolni.

Kollégáink személyes ügyfélfogadás keretében is elérhetőek, kérjük foglaljanak időpontot az alábbi linken:

https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/idopontfoglalas.php?sRefid=ffj8ag4mu093ms1p41sbt65uk2

Üdvözlettel:

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció