Elindult a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság országos szemléletformálást célzó, tájékoztató rendezvénysorozata

Publikálva: 2017. november 6.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a KEHOP-1.1.0-15-2016-00004 azonosítószámú pályázat keretében országos szemléletformálást célzó, tájékoztató rendezvénysorozatot indít.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) a KEHOP-1.1.0-15-2016-00004 azonosítószámú „Klímagáz adatbázis kidolgozásához kapcsolódó módszertan-és kapacitásfejlesztés” című kiemelt projekt keretében, budapesti helyszíneken 2 egész napos workshopot, és további 19 megyeszékhelyen félnapos, klímavédelmi vonatkozású szemléletformálást célzó, tájékoztató szakmai fórumot tart az érdeklődők számára.

A programsorozat keretén belül a Hatóság lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy a lakóhelyükhöz legközelebbi megyeszékhelyen személyesen tájékozódjanak az üvegházhatást okozó gázok káros környezeti hatásairól, légkörbe kerülésük megakadályozásának fontosságáról, a Klímagáz adatbázissal kapcsolatos legfrissebb fejlesztésekről, az aktuális jogszabályváltozásokról, valamint a Hatóság által szervezett képzésekről.

A rendezvényeken képviseltetik magukat a Hatóság szakmai partnerei, akik a saját szakterületüket érintő újdonságokról, változásokról, elért eredményekről tájékoztatják a rendezvények résztvevőit.

Bővebb részletekről itt tájékozódhat. A rendezvényeken bemutatott előadások téma szerinti összefoglalói pedig az alábbi linkeken érhetők el:

A klímavédelemmel kapcsolatos jogszabályi változások, klímagáz képzés és a Klímagáz adatbázis fejlesztések 

A jövő alacsony GWP-jű hűtőközegei

Hulladék management (Mit kezdjünk az elhasznált hűtőközegekkel?)

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció