Elindult a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság szakmai továbbképzés-sorozata a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal tevékenységet végzők, valamint az EU ETS hatálya alá tartozó létesítmények üzemeltetői és a forgalmi jegyzéket használók részére

Publikálva: 2019. január 4.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal tevékenységet végzők, valamint az EU ETS hatálya alá tartozó létesítmények üzemeltetőinek és a forgalmi jegyzéket használók részére szakmai továbbképzés-sorozatot indít.

A szakmai továbbképzés célja, hogy tájékoztatást nyújtson a szakmai nyilvánosság, a döntéshozók, valamint az egyéb érintett célcsoportok számára a fenti tevékenységekkel kapcsolatos ellenőrzési tapasztalatokról, a 2019. évben hatályba lépő változásokról, a Klímagáz adatbázis működéséről, illetve az uniós és hazai jogi szabályozásokról és az azokból adódó kötelezettségekről.

A győri szakmai továbbképzés kezdési időpontja és helyszíne:

2019. január 10. 09:00 óra Győr, Hotel Famulus, 9027 Győr, Budai utca 4-6. 

A szegedi szakmai továbbképzés kezdési időpontja és helyszíne:

2019. január 31. 09:30 óra Szeged, Hotel Novotel, 6721 Szeged, Maros utca1. 

A szakmai továbbképzésen való részvételért 12 kreditpont jár, amely igazolt részvétel esetén a szakmai továbbképzést követő 15 napon belül Klímagáz adatbázisban jóváhagyásra kerül.

A szakmai továbbképzés való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a résztvevők létszámának megjelölésével a győri szakmai továbbképzés esetén 2019. január 09. napjáig, a szegedi továbbképzés esetén 2019. január 30. napjáig az alábbi linken található regisztrációs felületen szíveskedjen jelezni:

https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/jelentkezes.php

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció