Felhívás szakmai továbbképzések szervezésére

Publikálva: 2017. szeptember 6.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy lehetőség nyílt szakmai továbbképzések szervezésére.

Felhívás szakmai továbbképzések szervezésére

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a 2017. január 1-től hatályos fluortartalmú üvegházhatású gázokkal kapcsolatos tevékenységet végzők képesítésére vonatkozó szabályokról szóló 60/2016. (XII.28.) NFM rendelet alapján lehetőség nyílt szakmai továbbképzések szervezésére.

A továbbképzésért a résztvevőnek kreditpont jár. A Hatóság egy évvel meghosszabbítja azon személy képesítési tanúsítványának az érvényességét, aki szakmai továbbképzéseken a képesítés érvényességének ideje alatt igazoltan 50 kreditpontot gyűjt össze. 

Amennyiben továbbképző szervként szakmai továbbképzéseket szervezne, továbbképzési tervet kell készítenie, mely alkalmas a képesítési kategóriákhoz szükséges kompetenciák kifejlesztésére, és tartalmazza az ehhez kidolgozott tematikát a témakörök megjelölésével. Az elkészült tervet – jóváhagyás céljából – szíveskedjen a továbbképzés tervezett időpontját megelőzően 60 nappal a Hatóság központi e-mail címére (qVRfNZGFvmgOfLnI9QZDQN3MzWbmt2aEBuZm0uZ292Lmh1) vagy a 1011 Budapest, Iskola utca 13. postacímre megküldeni. 

A továbbképzésen kiemelt figyelmet kell fordítani a szakmai tevékenységet befolyásoló információk és az üvegházhatású gázok alkalmazásokban való helyettesíthetőségének lehetőségeire és az alternatív technológiák ismertetésére.

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció