Jelentkezés energetikai felülvizsgálók képzésére

Publikálva: 2022. szeptember 12.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy elérhető a jelentkezés az energetikai felülvizsgálók képzésére.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energetikai felülvizsgálók képzéseire a jelentkezés elérhetővé válik a Klímagáz adatbázison keresztül.
Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi VLII. törvény 43/B. §. értelmében az energetikai felülvizsgálók képzési és vizsgáztatási feladatait a Magyar Mérnöki Kamara látja el.

A képzés célja, hogy a résztvevő támogatást kapjon a vizsga teljesítéséhez:
- megismerje és elsajátítsa az energetikai felülvizsgálói tevékenység végzéséhez szükséges aktuális szakmai ismereteket, alkalmazásukban kellő jártasságot szerezzen;
- megismerje a korszerű energiahatékonyság növelő intézkedéseket, a vizsgált területre meg tudja határozni azok várható eredményét, műszaki-, gazdasági- és környezetvédelmi kritériumok alapján rangsorolni tudja azokat.
Az első képzési esemény 2022. szeptember 22-23. napjain kerül megtartásra, melyre szeptember 19. napjáig lehet jelentkezni.

A képzésre jelentkezni a Hatóság Klímagáz Adatbázisában történt regisztrációt követően, az ott kapott azonosító birtokában lehet. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Klímagáz Adatbázisba természetes személyként kell regisztrálni (sikeres regisztrációt követően az azonosító 20000000XXXXX formátumú). Regisztrációkor ne feledje megadni kamarai azonosítóját a megfelelő mezőben.

Jelentkezni a Magyar Mérnöki Kamara honlapján elérhető regisztrációs felületen keresztül online, vagy a letölthető jelentkezési lappal személyesen, illetve postai úton lehet.

Az energetikai felülvizsgálók képzésével kapcsolatos további információ e-mailben kérhető a Magyar Mérnöki Kamara TQbxlhIphgsjIWVVZ2QrZmxyQG1tay5odQ== email címén (a levél tárgyában adja meg: képzés érdeklődés, név, kamarai szám), vagy telefonon ügyfélfogadási időben a +361/455-7080/114 számon.

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció