Jelentkezés Klímagáz képzésre

Publikálva: 2016. március 30.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság örömmel tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2016. március 31. napjától elérhető a jelentkezés a Klímagáz képzésekre.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az F-Gáz képzésekre a jelentkezés 2016. március 31. napján, 19:00 órától elérhetővé válik a Klímagáz adatbázison keresztül.

A jelentkezést a saját felhasználói fiókba belépve, a „Jelentkezés F-Gáz képesítés megszerzésére” gombra lépve tudja megkezdeni. Kérjük, minden olyan dokumentumot töltsön fel megfelelő minőségben (szkennelt vagy fényképezett formátumban), mely a képzettségét, szakmai tevékenységét igazolja, ezzel meggyorsítva a hatósági ügyintézést. Amennyiben a csatolt dokumentum nem nyitható meg, illetve beazonosíthatatlan adatokat tartalmaz, rossz minőségű, úgy a Hatóság hiánypótlásra szólítja fel, illetve annak eredménytelensége esetén a jelentkezést elutasíthatja. 

A Képesítési Tanúsítvány megszerzéséhez szükséges szakmai előképzettségi feltételek a 41/2015. (VII. 3.) NFM rendelet 2. számú mellékletében találhatók.

Továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy a 41/2015. (VII. 3.) NFM rendelet 21. § (3) bekezdése szerinti megújító képzésekre a későbbiekben lesz lehetőségük jelentkezni.

Menü

Főoldal

Navigáció