Új funkcióval bővült a „Térképes képesített vállalkozás kereső”

Publikálva: 2017. augusztus 29.

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Klímagáz adatbázis nyitóoldalán elérhető, 2017 februárjában bevezetett „Térképes képesített vállalkozás kereső” funkció új tevékenység csoporttal bővült.

Új funkcióval bővült a „Térképes képesített vállalkozás kereső”

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Klímagáz adatbázis nyitóoldalán elérhető, 2017 februárjában bevezetett „Térképes képesített vállalkozás kereső” funkció új tevékenység csoporttal bővült. 2017 augusztusától lehetőség van megjelölni egy adott vállalkozás tevékenységeként az ipari és lakossági hőszivattyúk telepítését, szervizelését is. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a „Térképes képesített vállalkozás kereső”-re bármikor, önkéntesen fel lehet kerülni. Ehhez a vállalkozás regisztrációs adatlapjára belépve a Vezérlőpult/ Kereső beállítások menüpontban kell elvégezni a szükséges beállításokat, melyhez a „Letölthető anyagok” között található rövid útmutató is segítséget nyújt. Az adatok a későbbiek során is bármikor megadhatók, vagy módosíthatók. 

Javasoljuk ezen funkció minél szélesebb körű használatát annak érdekében, hogy a klímagázokkal kapcsolatos tevékenységek és vállalkozások teljes spektrumáról a lehető legtöbb információ elérhetővé váljon.

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Menü

Főoldal

Navigáció